Şırnaklı Gençlerden DEM Parti Belediye Eş Başkan Adaylarına Destek Yürüyüşü

Şırnaklı Gençlerden DEM Parti Belediye Eş Başkan Adaylarına Destek Yürüyüşü

Şırnak’ta DEM Parti Şırnak Belediyesi Eşbaşkan adaylarına destek için meşaleli yürüyüş gerçekleştiren yüzlerce genç, “Direne direne kazanacağız” sloganları ile seçim bürosunu ziyaret etti.

Şırnaklı yüzlerce genç iftardan sonra, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçim bürosuna destek ziyaretinde bulundu. 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Şırnaklı yüzlerce genç, DEM Parti Şırnak Belediye Eşbaşkan adayları Turan Saltan ve Berivan Kutlu’ya destek ziyaretinde bulundu.

İftardan sonra Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce genç, Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan Prestij Caddesi üzerindeki DEM Parti seçim bürosuna yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sırasında sık sık, “Şırnak sizinle gurur duyuyor”, “Gençlerin umudu Turan Başkan” ve “Direne direne kazanacağız” sloganları attı. Yürüyüş boyunca alkış ve ıslık çalan gençler, yaktıkları meşalelerle seçim bürosuna geçti.

Gençleri seçim bürosunda DEM Parti Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, İl eşbaşkanları Abdullah GÜngen ile Nurcan Altürk, DEM Parti Şırnak Belediye Eşbaşkan adayları Turan Saltan ile Berivan Kutlu karşıladı.

Gençlere hitaben konuşan DEM Parti Şırnak Belediye Eşbaşkan Adayı Turan Saltan, Bizler, bu halka hizmet etmek için geliyoruz. Buraya gelip bize destek veren gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu seçimi mutlaka kazanacağız” dedi.

‘GENÇLER, HALKIMIZIN UMUDUDUR’

Ardından konuşan Berivan Kutlu ise, “Güzel arkadaşlar, değerli gençler ve ülkemin umudu olan gençler. Newrozda gençlik ruhuyla 31 Mart’taki başarımızı şimdiden kutladık. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler bizlerin gurur kaynağısınız. Sizlerle kazanacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından gençler, seçim bürosuna geçti. Şarkılar söyleyen gençler, halay çekti.

1138548f-f804-466f-93a3-a831f6c41833.jpg

8788513a-771d-4cce-9032-b42c072d444b.jpg

8fe68b31-dd5b-4824-a9bf-601d9e4abf41.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.