Şırnaklı Müdür, Milli Eğitim Müdürü Olarak Şırnak’a Atandı

Şırnaklı Müdür, Milli Eğitim Müdürü Olarak Şırnak’a Atandı

Tunceli Mazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren M. Şirin Arslan, Şırnak’ın İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Müdür olarak atandı.

Tunceli Mazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Mehmet Şirin Arslan, İdil İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Aslen İdilli olan Müdür Arslan’ın bayram tatilinin ardından yeni görevinde başlaması bekleniyor..

Mehmet Şirin Arslan Kimdir?

Mehmet Şirin Arslan, 25 Temmuz 1978 tarihinde Şırnak’ın İdil ilçesi Kentli Köyü'nde dünyaya gelmiştir. İlkokulu İdil YİBO’da, ortaokulu Ankara Çubuk Cumhuriyet Ortaokulu'nda ve lise eğitimini de Ankara Çubuk Lisesi'nde tamamlamıştır. 1997 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nü kazanarak 2001 yılında mezun olmuştur.

Mezuniyetinin hemen ardından 2001 yılında Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Öğündük Köyü'ne Müdür Yetkili olarak atanmıştır. 2004 yılında İl içi atama ile İdil Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na atanmış ve burada bir yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2005 yılında yapılan yazılı sınavı kazanarak aynı okulda asil Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 2006-2008 yılları arasında İdil YİBO'da Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Müdürlüğü vekâleten yürütmüştür. 16 Haziran 2009 tarihinde İdil YİBO’ya asil Müdür olarak atanmıştır. YİBO Müdürü iken 19 Şubat 2013 tarihinde Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmış ve 23 Mayıs 2014 tarihinde İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilmiştir. 1 Haziran 2017 tarihinde ise asaleten atanmıştır.

18 Temmuz 2022 tarihinde Tunceli Mazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Arslan, 5 Temmuz 2017 tarihinde Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi ve Eğitim Bilimleri Eğitim Programları ve Öğretimi dalında tezsiz yüksek lisans yapmıştır. Meslek hayatı boyunca 1 Teşekkür, 3 Takdir, 13 Başarı Belgesi, 3 Üstün Başarı Belgesi ve 3 Aylıkla Ödüllendirme almıştır. Mehmet Şirin Arslan, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum