Şırnak'ta 11. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

Şırnak'ta 11. Yeşilay Bisiklet Turu Düzenlendi

Türkiye çapında düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu, Şırnak'ta yetişkin. Turda 50'ye yakın bisikletçi, 'Sağlıklı yaşam keyfinin birlikte kalıcılığı' sloganıyla pedal bastı.

Türkiye genelinde 11'incisi düzenlenen 'Yeşilay Bisiklet Turu' Şırnak'ta Yeşilay ve Gençlik ve

Türkiye genelinde 11'incisi düzenlenen 'Yeşilay Bisiklet Turu' Şırnak’ta Yeşilay ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Şırnak’ta gerçekleştirildi. 50’ye yakın bisikletçi, Ömer Kabak meydanında toplandı. Ömer Kabak Meydanı’ndan başlayan bisiklet turu prestij caddesi üzerinden Kent Meydanına kadar devam etti. Bisiklet tutkunları 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganı ile pedal bastı.

Etkinlik alanında konuşan Yeşilay Şırnak Şube Başkanı Mahsun Çağın; “Yeşilay bağımlılıkla mücadele alanında hizmet veren kamu statüsünde bir dernek olmakla birlikte her alana müdahil olan, her alanda kendini gösteren bir cemiyettir. Bizler bağımlıkla mücadelemizi spor ile güçlendirerek, spor ile daha iyi bir hale getirmek için elimizden gelen geleni yapıyoruz. Bugünde bu farkındalığı insanlarımıza göstermek için bu etkinliği düzenliyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ise; “Bisiklet turunun 11’incini düzenliyor, Yeşilay’ımız. Ülkemizin sarsılmaz bütünlüğü sağlam vücut ve kafalarla olacaktır. O nedenle bisiklet sporu son derece faydalı bir spor. Bisiklet sporu vücudun her tarafına hitap eden, beyine, ayağa, kaslarımıza hitap eden bir spor dalı. Biz burada bunu teşvik amaçlı gerçekleştiriyoruz. İnşallah bisiklet sporunu daha geniş alanlara yayacağız”dedi.

1-2.jpg

1-6.jpg

1-7.jpg

1-9.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.