Şırnak’ta 500 İşçi Alımı Sonuçlandı: Evrak Teslimi ve İşe Başlama Süreci Başladı

Şırnak’ta 500 İşçi Alımı Sonuçlandı: Evrak Teslimi ve İşe Başlama Süreci Başladı
Şırnak ve ilçelerde okulların temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere, İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında alınacak 500 işçi alımı sonuçlandı. Kurada ismi çıkan kişilerin evrak teslim süreci başladı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, okulların temizlik hizmetlerinde görev alacak personel ihtiyacını karşılamak için İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Şırnak 128, Cizre 113, Silopi 109, İdil 80, Uludere 30, Beytüşşebap 20 ve Güçlükonak 20 olmak üzere 500 işçi alımı başvuruları 6-10 Ağustos tarihlerinde alındı. İşçi alımı noter huzurunda çekilen kuralar ile sonuçlandı.

Kurada ismi çıkan kişilerin evrak teslim süreci başladı

1-Nüfus cüzdanı fotokopisi, 2-Sağlık raporu, 3-E-Devlet üzerinden alınacak tüm aile bireylerini gösterir vukuatlı nüfus kayıt örneği, 4-E-Devlet üzerinden alınacak adli sicil kaydı, 5-E-Devlet üzerinden alınacak yerleşim yeri belgesi, 6-Aynı hanede ikamet eden her birey için: çalışıyorsa maaş bordrosu, 7-Banka hesabını gösterir belge

İşkur TYP işe alım şartı kriterlerini taşıyan işçiler, evraklarını ilgili Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edecek ve 1 Eylül tarihinde iş başı yapacak ve 6 ay süreyle istihdam edilmek.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.