Şırnak’ta Adli Yıl Açılış Töreni Düzenlendi

Şırnak’ta Adli Yıl Açılış Töreni Düzenlendi
20 Temmuz’da başlayan Adli Yıl Tatili 31 Ağustos’ta sona erdi. Şırnak’ta 2025-2026 Adli Yılı bugün düzenlenen tören ile açıldı.

Tüm Türkiye’de 20 Temmuz'da başlayan adli yıl tatili 31 Ağustos'ta sona erdi. Adli yıl tatilinin sona ermesi nedeniyle Şırnak Adliyesi Bahçesinde tören düzenlendi. Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin’in Atatürk anıtına çelenk sunumu, ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan açılış törenine kokteyl ile devam edildi.

Adli Yıl Açılış Törenine; Şırnak Valisi Birol Ekici, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Bilgehan Kayık, Hâkimler ve Cumhuriyet Savcıları ile adliye personelleri katıldı.

dsc09889.jpg

dsc09895.jpg

dsc09899.jpg

dsc09901.jpg

dsc09904.jpg

dsc09923.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.