Şırnak’ta Belediye Başkan Adayları Son Kozlarını Oynuyor

Şırnak’ta Belediye Başkan Adayları Son Kozlarını Oynuyor

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere 2 gün kalırken AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka ve DEM Parti Belediye Başkan Adayı Turan Saltan çalışmalara hız vermiş durumda.

31 martta yapılacak yerel seçimler için yaklaşık 2 aydır adaylar gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıyorlar. Seçime son 2 gün kalırken çalışmalar hızlandı. Parti seçim bürolarına destekler devam ederken adaylarda ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

AK PARTİ ADAYI YARKA CUMARTESİ MİTİNG DÜZENLEYECEK

Ak Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, seçimin son çalışmasını sanat sokağında bulunan seçim bürosunda düzenleyeceği miting ile sonlandıracak. AK Parti Belediye Başkan Adayı Yarka, Cumartesi günü seçim bürosunda saat14:30’da vatandaşlara hitaben bir konuşma yaparak seçim çalışmalarını sonlandıracak. Başkan adayı Yarka’nın bu çalışması final niteliğinde olacak. O gün gerçekleşecek olan mitinge katılanların sayısı seçimin seyri hakkında da önemli bir izlenim verecek.

871d6ec9-8c23-415f-b312-b4f0f247df97.jpg

DEM PARTİ ADAYINA DESTEK AMACIYLA LEYLA ZANA BUGÜN ŞIRNAK’TA OLACAK

Uzun süredir siyaset arenasından uzak olan eski Ağrı Milletvekili Leyla Zana DEM Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Turan Saltan’a destek vermek amacıyla Şırnak’a ziyaret gerçekleştirecek.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren DEM Parti adayı Turan Saltan’a dün akşam Şırnaklı kadınlar destek vermek amacıyla seçim bürosuna ziyaret gerçekleştirdi. Seçime 2 gün kalırken Kürt siyasetinde önemli bir figür olan Leyla Zana Şırnak’a gelerek halk ile buluşacak. DEM parti Adayı Turan Saltan’a destek isteyecek. Leyla Zana bugün saat:14:30’da Prestij caddesinde vatandaşlar ile buluşacak.

3ef12d50-fd81-4c92-a2e4-6818a2a13ccd.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.