Şırnak'ta Bu Banka Personel Alımı Yapacak: İşte Başvuru Şartları ve Detayları

Şırnak'ta Bu Banka Personel Alımı Yapacak: İşte Başvuru Şartları ve Detayları

Türkiye İş Bankası bir çok ilde çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamada Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçesinde de personel alımı yapacak.

Türkiye İş Bankası Şırnak dahil birçok ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan personel alımlarının Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçesinde bulunan bankalarda görevlendireceği belirtildi.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan duyuruya göre, farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel istihdamı yapılacak. Peki yapılacak olan personel alımında Şırnak'ta kaç personel alınacak? Başvuru şartları neler? Şırnak’ta kaç personel alınacak? İş Bankası personel alımı başvurusu nereden yapılır? Tüm detayları İşBankası'nın Kariyer Kapısında bulunan sistemine üye girişi yaparak detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARA HANGİ NİTELİKTE ALIM YAPILACAK?

Memur Alımı

İş tanımı: Ardahan'ın Merkez; Artvin'in Merkez; Balıkesir'in Merkez; Bursa'nın Merkez ve İnegöl; Erzurum'un Merkez; Hakkari'nin Merkez; Hatay'ın Antakya, Payas ve Reyhanlı; Iğdır'ın Merkez; İzmir'in Balçova, Bayraklı, Bornova, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka ve Konak; Kocaeli'nin Merkez ve Darıca; Konya'nın Ereğli; Sakarya'nın Akyazı; Mardin'in Kızıltepe; Şanlıurfa'nın Siverek; Şırnak'ın Cizre ve Silopi; Tekirdağ'ın Çorlu; Yalova'nın Merkez ilçelerinde bulunan Şubelerimizde temel bankacılık hizmetlerini yerine getirmek üzere Memur pozisyonunda görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

Müfettiş Yardımcısı Alımı

İş tanımı: Müfettiş Yardımcısı pozisyonundaki çalışma arkadaşlarımız; Bankamızın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi veya yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşların denetiminde rol oynarlar.

Başvuru Şartları ise Şu Şekilde:

Uyruk

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Eğitim

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ve detayları tabloda yer alan bölümlerinden en geç 05.08.2024 itibarıyla mezun olmak.

Yaş

12.05.2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (12.05.1994 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

Yabancı Dil

İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve açıklama penceresinde yer alan sertifikalardan birine sahip olmak.

Askerlik

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2024 Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2024 Haziran ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sağlık

Sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Hizmet Yükümlülüğü

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Adli Sicil

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Katılım

Daha önce, Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

MasterClass Dijital Gelişim Programı

İş Tanımı: İş Bankası MasterClass Dijital Gelişim Programı; online eğitimlerle, Genel Müdürlük Bölümlerinde heyecan verici online projelerle iş hayatına hazırlanacağın, İş Bankası'nı yakından tanıyacağın ve iş ağını oluşturmaya başlayacağın, tercihine göre 20 ya da 30 iş günü süreli online gelişim programıdır.

Başvuru şartları:

Uyruk

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Sınıf

Lisans 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak.

Bölüm

İşletme, İktisat, Ekonomi, Maliye, Sosyoloji, Psikoloji, Hukuk, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinde veya dengi alanlarının birinde öğrenim görüyor olmak.

Yabancı Dil

Çok iyi seviyede İngilizce biliyor olmak.

Yaş

28.02.2024 tarihi itibarıyla 25 yaşını doldurmamış olmak.

MasterClass Dijital Gelişim Programı

İş Tanımı: İş Bankası MasterClass Dijital Gelişim Programı; online eğitimlerle, Bilgi Teknolojileri alanında heyecan verici online projelerle iş hayatına hazırlanacağın, İş Bankası'nı yakından tanıyacağın ve iş ağını oluşturmaya başlayacağın, tercihine göre 20 ya da 30 iş günü süreli online gelişim programıdır.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapacak adayların İş Bankası iş ilanları kariyer sayfası üzerinden özgeçmiş oluşturarak müracaatını yapması gerekiyor. "https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi"

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.