Şırnak’ta Çocuk ve Kadın Hizmetleri İçin Güç Birliği!

Şırnak’ta Çocuk ve Kadın Hizmetleri İçin Güç Birliği!
Şırnak’ta çocuk ve kadınlara yönelik sosyal hizmetlerin etkinliğini artırmak amacıyla kurumlar bir araya geldi. Koordinasyon ve iş birliği toplantısında hizmet kalitesini yükseltecek yeni adımlar belirlendi.

Şırnak’ta çocuk ve kadınlara yönelik hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Kamil Bayar ve Şube Müdürü Hanifi Akdeniz başkanlığında düzenlenen toplantıya, Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) yöneticileri, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) ile Kadın Konuk Evi müdürleri ve çocuk ile kadın alanında görev yapan çok sayıda meslek elemanları katıldı.

Toplantıda, Şırnak genelinde sunulan hizmetlerin etkinliğini artırmak, uygulama birliğini sağlamak ve kurumlar arası koordinasyonu güçlendirmek amacıyla kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, sahada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durarak, hizmetlerin daha hızlı ve ulaşılabilir hale gelmesi için ortak adımlar atılmasında fikir birliğine vardı.

Yetkililer, kadın ve çocuklara yönelik sosyal hizmetlerin sadece koruma değil, aynı zamanda güçlendirme odaklı şekilde sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Toplantı kapsamında, kurumlar arası bilgi paylaşımının artırılması ve vaka yönetimi süreçlerinin daha sistematik yürütülmesi için yeni planlamalar da gündeme alındı.

Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yapılan bu toplantının, şehir genelinde yürütülen çocuk ve kadın hizmetlerine yeni bir ivme kazandıracağını belirtti. Müdürlük, koordinasyon ve dayanışma içinde yürütülen bu tür çalışmaların, hem hizmet kalitesini artıracağını hem de toplumun en hassas kesimlerine daha etkin bir şekilde ulaşılmasını sağlayacağını ifade etti.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.