Şırnak'ta 'Geleceğe Nefes'le 68 bin fidan toprakla buluştu

Şırnak'ta 'Geleceğe Nefes'le 68 bin fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlatılan, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen 'Geleceğe Nefes' kampanyası kapsamında Şırnak'ta 68 bin fidan toprakla buluştu.


Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde başlatılan, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen 'Geleceğe Nefes' kampanyasında Şırnak'ta 68 bin fidanın toprakla buluşması amacıyla tören düzenlendi. Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsü bahçesine düzenlenen fidan dikimi etkinliği Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Belediye Başkanvekili Kamil Kurt, Jandarma Bölge Komutanı Yardımcısı Albay Hakan Keskin, Rektör Mehmet Emin Erkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Milli Ağaçlandırma Günü'nde Şırnak'ta 68 bin fidanın dikiminin yapılacağını ifade ederek, "68 bin fidanımızı bugün toprakla buluşturuyoruz. İnşallah ülkemize vatanımıza milletimize, hayırlı olur. Tüm Türkiye gibi biz de kendi ilimizi kendi topraklarımızı yeşertiyoruz. Burada çocuklarımız ve gençlerimiz var. Onlar da birer fidan temsili olarak onlarla beraber inşallah yetişecek büyüyecek. İlimiz daha da yeşillenecek. Yeşil bir il olarak anılacağız bizler de" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.