Şırnak'ta ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” Gerçekleştirildi! İşte Görüşülen Konular

Şırnak'ta ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı” Gerçekleştirildi! İşte Görüşülen Konular

Şırnak Valisi Cevdet Atay Başkanlığında gerçekleşen ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’nda” Terörle mücadeleden, asayiş, kaçakçılık ve daha bir çok konu görüşüldü.

Şırnak Valisi Cevdet Atay Başkanlığında GAMMER Salonunda gerçekleşen ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’na” Şırnak İl Jandarma Komutanı Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve ilgili Emniyet ve Jandarma personelleri katıldı. Toplantıda Şırnak ili genelinde alınan güvenlik tedbirlerini ele aldı.

İşte toplantıda görüşülen konu başlıkları;

Terörle Mücadele ve Güvenlik

Toplantıda, bölgedeki terör faaliyetleri ve güvenlik durumu detaylı bir şekilde değerlendirildi. Bölgedeki terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar ve alınan önlemler masaya yatırıldı.

Asayiş ve Halkın Güvenliği

Şırnak'ta asayişin sağlanması ve halkın güvenliği ön planda tutuldu. İl genelindeki polis ve jandarma ekiplerinin koordinasyonu ve güvenlik tedbirleri ele alındı.

Kaçakçılıkla Mücadele

Kaçakçılık faaliyetleriyle etkin bir şekilde mücadele edilmesi için alınan önlemler ve yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde konuşuldu.

Organize Suç Örgütleriyle Mücadele

Organize suç örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar ve alınan tedbirler masaya yatırıldı. Şırnak'ta organize suç örgütlerinin etkin bir şekilde engellenmesi için atılan adımlar değerlendirildi.

Uyuşturucuyla Mücadele

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar ve alınan tedbirler ele alındı. Şırnak'ta uyuşturucuyla mücadeledeki son durum değerlendirilerek, yeni stratejiler belirlendi.

Düzensiz Göç ve Sınır Güvenliği

Bölgedeki düzensiz göç hareketleri ve sınır güvenliği konuları ele alındı. Sınır güvenliğinin sağlanması ve düzensiz göçün engellenmesi için alınan tedbirler değerlendirildi.

Siber Suçlarla Mücadele

Siber suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler masaya yatırılırken, bölgedeki siber suçlarla etkin bir şekilde mücadele edilmesi için yeni stratejiler belirlendi.

a.jpg

Bu toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, Şırnak'ta güvenlik ve asayişin sağlanması için daha etkin adımların atılması kararlaştırıldı. Vali Cevdet Atay başkanlığındaki toplantı, bölgedeki güvenlik güçlerinin koordinasyonunu sağlamak ve halkın güvenliğini artırmak adına önemli bir adım oldu.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.