Şırnak’ta Mesut Aslan, Çocuk Tacizleri İçin Süresiz Açlık Grevine Başladı

Şırnak’ta Mesut Aslan, Çocuk Tacizleri İçin Süresiz Açlık Grevine Başladı
Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde 2019 yılında öğretmen Burak Ercan tarafından 38 öğrencinin taciz edilmesi ve Burak Ercan’ın yargılamadan ceza almaması üzerine Mesut Aslan süresiz dönüşümsüz açıklık grevine başladı.

Şırnak’ın Cizre İlçesinde 2019 yılında Cizre Merkez Anadolu Lisesi’nde 38 öğrenciyi taciz eden Burak Ercan hakkında verilen kararlar üzerine, duruma tepki göstermek ve 20 kasımda görülecek duruşmaya dikkat çekmek için Mesut Aslan, süresiz dönüşümsüz açık grevine başladı.

230b6894-7701-4db9-af7b-a023d8f9c523.jpg

Mesut Aslan yaptığı açıklamada; “Bu utanç verici cezasızlık karşısında süresiz açlık grevine başlamış bulunuyorum. Bu eylem, yalnızca bir bireysel direniş değil, çocukların güvenli geleceği için bir vicdan nöbetidir. Başta Burak Ercan olmak üzere, tüm tacizci, istismarcı ve onları koruyan zihniyet cezalandırılıncaya kadar; bu ülkenin her köşesinde çocuklar korkmadan okula gidebilsin, adalet gerçekten yerini bulsun diye bu direnişi sürdüreceğim. Cezasızlığın değil adaletin hâkim olduğu, çocukların özgürce gülüp koşabildiği bir dünya mümkün! Bu mücadele, tüm duyarlı insanlara ve çocukların geleceğine inanan herkese çağrımdır. Adalet için, çocuklar için, insanlık onuru için susmuyorum!” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum