Şırnak'ta Neden Her Gün Elektrik Kesiliyor?

Şırnak'ta Neden Her Gün Elektrik Kesiliyor?

Şırnak ve ilçelerinde son birkaç aydır hemen hemen her gün elektrik kesintileri yaşanıyor. Vatandaşlar bu konuda artık bezmiş durumda.

Şırnak ve ilçelerinde son birkaç aydır hemen hemen her gün elektrik kesintileri yaşanıyor. Vatandaşlar yaz sıcağında elektriklerin kesilmesine tepkili.
Yaz aylarının 45 derecenin üstünde seyrettiği Şırnak ve ilçelerinde elektrik kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Her gün yaptıkları çalışmalar ve alt yapıları ile övünen DEDAŞ, neden her gün elektrik kesiyor. Şırnak genelinde bir altyapı çalışması olmamasına rağmen her gün kısa bir mesajla elektriklerin kesileceği belirtiliyor. Tüketiciye bir hak tanımayan DEDAŞ, vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar ikide bir elektrik kesilmesi yüzünden beyaz eşyalarının yandığını ve maddi olarak büyük kayıplar yaşadığını belirtiyor.
Alt yapı sorunu giderilen Şırnak ve ilçelerinde elektrikler neden her gün kesiliyor. Neden DEDAŞ vatandaşlara kısa bir mesaj göndermek yerine konu hakkında detaylı bir açıklama yapmıyor.
Türkiye genelinde enerji şirketlerine bakıldığı zaman en çok elektrik sıkıntısı yaşayan şirket DEDAŞ ve sorumlu olduğu bölge gözüküyor. Bu konu vatandaşlar açısından büyük sorun teşkil ediyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.