Şırnak'ta O Kurum Mülakatsız Memur Alımı Yapacak: 1500 Personel Alımı İçin Son Gün

Şırnak'ta O Kurum Mülakatsız Memur Alımı Yapacak: 1500 Personel Alımı İçin Son Gün

Ticaret Bakanlığı Şırnak ve ilçelerinden olmak üzere toplamda 27 personel alacağını duyurdu. Alımların mülakatsız yapılacağı belirtildi. İşte başvuru şartları ve detayları....

Ticaret Bakanlığı, Türkiye genelinde toplam 1500 personel alımı yapacağını duyurdu ve bu kapsamda Şırnak'ta büyük bir istihdam fırsatı sunuyor. Şırnak Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğüne 22 memur ile Şırnak Ticaret İl Müdürlüğüne ise 5 memur alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar:

Ticaret Bakanlığı Şırnak İl Müdürlüğü - 5 Memur Alımı Detayları

Ticaret Bakanlığı, Şırnak Ticaret İl Müdürlüğü'ne yapacağı 5 memur alımı ile bölgede istihdamı artırmayı hedefliyor. Başvuru şartları ve süreci ile ilgili tüm bilgiler bu başlık altında yer alıyor.

Şırnak Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğü - 22 Memur Alımı Şansı

Şırnak Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğü, Ticaret Bakanlığı tarafından duyurulan 27 memur alımının büyük bir bölümünü karşılayacak. Bu kapsamda 22 memur, Şırnak'a yeni iş fırsatları ve kariyer olanakları sunacak. Detaylar haberimizde!

personel-alimi-1.jpg personel-alimi-1.jpg

BAŞVURU TARİHLERİ

Ticaret Bakanlığı memur alımları 27 Aralık 2023 tarihine kadar olacak. Adaylar ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi AİS internet adresinden başvurularını yapabileceklerdir.

Ticaret Bakanlığı 1500 Memur Alımı - Başvurular Hala Devam Ediyor!

Ticaret Bakanlığı, KPSS 2023/2 tercih kılavuzunun 20 Aralık'ta yayımlanması ile başvurulara hız verdi. Mülakatsız memur alımı tercihleri, ÖSYM sayfası üzerinden yapılabiliyor. İşte Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar:

KPSS 2023/2 tercih kılavuzu.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.