Şırnak’ta O Partinin İlçe Başkanı Ve Yönetimi İstifa Etti! İşte Detaylar

Şırnak’ta O Partinin İlçe Başkanı Ve Yönetimi İstifa Etti! İşte Detaylar

Şırnak’ta son seçimlerde ülke genelinde kötü sonuçlar alan Gelecek Partisi Cizre İlçe Başkanı Şeyhmus Bozkurt ve yönetimi istifa ettiğini açıkladı.

4 yıldır Gelecek Partisi Cizre Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şeyhmus Bozkurt ilçe yönetimi ile birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada; “12 07 2020 tarihi itibariyle kurucu ilçe başkanlığı görevini yürütmekte olduğumuz gelecek partisine, ülkenin içinde bulunduğu kötü ekonomik şartlar, hak, hukuk, Adalet, ehliyet ve liyekatin tamamen rafa kaldırıldığı bir dönemde, genel başkanımız sn Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde ülke siyasetin de yeni bir umut olma düşüncesiyle, şahsi bir beklenti içinde olmadan gelecek partisinde görev aldık. Genel merkezin teşkilatlardan kopuk olması, aidiyet duygusundan uzaklaşmamıza neden olmuştur..Sahadaki teşkilatlardan kopuk bir genel merkezin başarı elde edilemeyeceğini çıkan son seçim sonuçları göstermiş oldu” dedi.

Bir çok alanda olduğu gibi siyasette de doğru ekiple başarı sağlanabilir diyen Başkan Bozkurt; “ Liyakatli kadrolarla, halkın sıkıntılarını, ülkenin sorunlarını doğru teşhis eden, projeler ve doğru politikalarla ancak ilerleme sağlanır... Son Cumhur başkanı seçimleri ve 31 Mart yerel seçimlerinde alınan sonuçlar dikkate alınarak, Ülke siyasetine ülkenin içinde bulunduğu sorunların çözümünde alternatif olacak siyasi bir hareket olamayacağına kanaat getirerek istifa ettiğimizi kamuoyuna bildirdik” dedi.

Cizre ilçe teşkilatı olarak bir çok siyasi zorlukla karşılaştıklarını ifade eden Başkan Şeyhmus Bozkurt; “Genel başkanımızın başbakanlığı dönemine denk gelen Yüz yılın ihaneti Hendek çatışmaları ve hendek imajına rağmen çekinmeden ilçemizde sokak sokak ev ev dolaşarak barışçıl siyasi bir hava katmak için büyük bir özveriyle çalıştık... Cizre’nin bir evladı olarak Girdiğimiz her sokakta her evde, güler yüzle karşılandık. Son yıllarda her türlü acıya ve her türlü kötü politikalara maruz kalan Cizre halkımıza, kapılarını bizlere açtığı için çok teşekkür ederim... 31 Mart yerel seçimleri ülkenin umudunu yeniden yeşertmiş, mevcut hükümetin yeniden bir muhasebe yapmasına olanak sağlamıştır... Önümüzdeki süreç umut dolu bereketli, adaletin hakim olduğu bir süreçle taçlanmasını diliyorum. Bizimle yol yürüyen herkese özellikle teşkilatıma çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.