Şırnak’ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Şırnak’ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler genel seçimlerinin Şırnak’ta huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirlerin ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü Seçim Güvenliği Toplantısı Vali Cevdet Atay’ın başkanlığında gerçekleşti.

Şırnak Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)’de yapılan toplantıda; seçimlerle ilgili genel esaslar, seçim öncesi sırası ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri, uyulması gereken yasal sorumluluklar ve seçim günü yasakları ile ilgili konular görüşüldü.

GAMMER Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Cevdet Atay, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Vali Yardımcıları, Kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Seçimlerin Şırnak’ta huzur ve güven içerisinde yapılması için her türlü güvenlik tedbirinin aşınmış durumda. Polis ve Jandarma teşkilatı seçim öncesi ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili çalışmayı hassasiyetle yürütüyorlar. Seçimin sıhhat ve selametini sağlayarak Oy verme günü ve sonrasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için bütün birimler görevlerinin başında olacak.

v.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.