Şırnak ve ilçelerinde Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak

Şırnak ve ilçelerinde Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi internet sitesi verilerinden alınan bilgiye göre Cuma günü Şırnak Merkez, Cizre, Silopi, Uludere ve İdil ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyrettiği Şırnak merkez ve ilçelerinde Dicle Elektrik Dağıtım Şirketinin gündüz kesintileri vatandaşı canından bezdirdi. Özellikle hava sıcaklıklarının 50 dereceye yaklaştığı Cizre ve Silopi ilçelerinde vatandaşlar isyan edecek duruma geldi. Sıcaklıklar yetmezmiş gibi DEDAŞ’ın gündüz vakti yaptığı kesintiler bu bölgeleri yaşanmaz hale getirdi. Bazı bölgelerde akşam saatlerinde çalışmalar yapılsada bazı bölgelerde günün en sıcak saatleri olan 10:00 ile 13:00 yada 09:00 ile 17:00 saatlerinde kesinti yaşanıyor.

İşte Şırnak ve ilçelerinde Cuma günü yaşanacak elektrik kesintisinin tam listesi

ŞIRNAK MERKEZ

Şırnak Merkez Başvelievler Mahallesi, Toptepe, Güneyce, Çavuşhan, Kumçatı, Aşağı Çadırlı, Nasırhan, İkizce, Cevizdüzü köylerinde 19:00 ile 22:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Şırnak Merkez İsmet Paşa, Şehrinuh mahalleleri ve Güneyçam köyünde sabah 08:00 ile 18:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Şırnak Merkez Dicle, Cumhuriyet, İsmet Paşa mahallelerinde 13:00 ile 18:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

ULUDERE

Uludere ilçesi Bağlıca köyünde saat 08:00 ile 18:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Uludere ilçesine bağlı Dağdibi, Andaç, Ortaköy, Yemişli, Gülyazı, Aslanlı köylerinde saat:08:00 ile 18:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

SİLOPİ İLÇESİ

Şırnak’ın Silopi ilçesi Keruh, Aşağıkonak, Taşlıca, Pınarönü, Üçağaç, Yeniköy, Esenli, Kavaközü, Dedeler, Mahmutlu, Kösreli, Yenişehir, Yolağzı, Başgören, Çukurca, Yeşilyurt, Babındak, Başvan, Şemalbeg, Ceylan, Doruklu, Otludere köylerinde saat:19:00 ile 22:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Silopi İlçesi Güven, Kavalı, Çiftlikköy, Ovaköy, Ilıcalar, Mahmutlu, Buğdaylı, Ortaköy, Cumhuriyet(Merkez), Otludere köylerinde sabah saat 10:00 ile 13:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Silopi Aktepe, Dicle, Özgen, Birlikköy, Ofis, Köprübaşı, Çardaklı, Cumhuriyet(Başverimli), Cumhuriyet(Merkez), Yamaç, Çiçekli, Sisli, Otludere köylerinde sabah 09:00 ile 13:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Silopi Güven, Kavaközü, Buğdaylı, Bostancı, Yankale, Seyrantepe, Rihani köylerinde sabah 09:00 ile 17:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

İDİL

İdil İlçesi kurtuluş köyünde saat 08:00 ile 18:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

İdil İlçesi Varlık, Korucu, Pınarbaşı, Özen, Okçu, Tepeköy, Üçok, Yükarı Yavşan, Ulak, Oymak, Köşklü, Doğancık, Yavşan, Çayırlı, Yüksekköy, Yağmurca, Tekeköy, Duruköy, Ortaköy köylerinde sabah saat 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında kesinti yaşanacağı belirtildi.

İdil İlçesi Haberli, Kentli, Akkoyunlu, Bozkır, Güzelova, Uçarlı, Şamil, Temel, Kaşıkçı, Yokuşlu, Alataş, Sarıköy, Mağaraköy, Yayalar, Çınarlı köylerinde saat1:00 ile 17:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

CİZRE

Cizre ilçesine bağlı Çağıl, Aşağıçeşme, Yukarıçeşme Mezrası, Yeşilyurt, Bağlarbaşı, Ulaş, Düzova, Çağıl Merkez, Hendeköy, Yuvalı, Camili köylerinde akşam saat 19:00 ile 22:00 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Cizre İlçesine bağlı Kuştepe köyünde saat 09:00 ile 17:00 arasında kesinti yaşanacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum