Şırnak’ta Yürek Isıtan Kampanya: Muhtar Metin Biter’den Yetim Çocuklara Bot ve Mont Desteği

Şırnak’ta Yürek Isıtan Kampanya: Muhtar Metin Biter’den Yetim Çocuklara Bot ve Mont Desteği
Şırnak İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Metin Biter, “Bu kış gününde paylaşmak ısıtır” sloganıyla yetim ve öksüz çocuklar için yardım kampanyası başlatarak yaklaşık 150 çocuğa bot ve mont ulaştırmayı hedefliyor.

Şırnak Merkez İsmetpaşa Mahallesi’nde, soğuk kış günlerinde umut veren bir dayanışma hareketi başlatıldı. İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Metin Biter, çevresindeki öksüz ve yetim çocuklar için harekete geçerek anlamlı bir yardım kampanyası duyurdu.

Mahallede 58 yetim ailede yaşayan yaklaşık 150 çocuk bulunduğunu belirten Muhtar Biter, bu kış hiçbir çocuğun üşümemesi için hayırseverlere çağrıda bulundu. “Bu kış gününde paylaşmak ısıtır” sloganıyla start verilen kampanya kapsamında tüm çocuklara bot ve mont hediye edilmesi hedefleniyor.

Muhtar Metin Biter, başlattıkları iyilik seferberliği hakkında şu ifadeleri kullandı: “Mahallemizde üşüyen tek bir çocuk kalmaması için yola çıktık. Hayırsever hemşehrilerimizin desteğiyle yaklaşık 150 çocuğumuza bot ve mont ulaştıracağız. Paylaştıkça büyüyen bir iyilik kampanyası olsun istiyoruz.”

Soğukların etkisini artırdığı bugünlerde, başlatılan bu sosyal sorumluluk hareketi mahallede büyük takdir toplarken, kampanyaya destek verenlerin sayısı da her geçen gün artıyor.

İsmetpaşa Mahallesi’ndeki bu örnek dayanışma, hem çocukların yüzünü güldürmeyi hem de toplumsal birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı amaçlıyor.

eaac0970-76c2-411e-b9a6-d13fd2557318.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.