Şırnak’taki Belediyelerden Örnek Davranış! Bayram Boyunca Ulaşım Ücretsiz Olacak

Şırnak’taki Belediyelerden Örnek Davranış! Bayram Boyunca Ulaşım Ücretsiz Olacak

Yerel seçimler geride kaldı. Yeni göreve başlayan belediye başkanları örnek davranışlar sergilemeye başladı. Cizre Belediyesi, Silopi ve Kumçatı Belde Belediyeleri bayram süresi boyunca toplum taşımayı ücretsiz yaptıklarını belirtti.

Şırnak’ta yerel seçimler geride kaldı. Göreve başlayan çiçeği burnunda başkanlar vatandaşın gönlüne dokunmaya çalışıyor. Yaptıkları çalışmalar ile şimdiden vatandaşlardan takdir toplamaya başladılar.

CİZRE’DE SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN SERVİSLER ÜCRETSİZ

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde DEM Parti’den Belediye Eşbaşkanı seçilen Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş Cizrelilerden takdir toplamaya başladı. Bayram süresi boyunca belediyeye ait toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağı belirtildi. Konu ile ilgili Cizre Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “9 Nisan (Salı) Bayram Arifesi gününden başlamak üzere 12 Nisan Cuma Bayramın 3’üncü gününe kadar belediyemize ait ulaşım hizmetleri tüm halkımıza ücretsizdir” denildi.

gklloxbxcae4cnw.jpg

SİLOPİ’DE 5 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ ULAŞIM
Silopi Belediye Eşbaşkanları Jiyan Ormanlı ve Renas Onuk adına yapılan açıklamada ise; “8 Nisan Pazartesi gününden başlamak üzere 12 Nisan Cuma Bayramın 3’üncü gübüne kadar halkımıza belediyemiz tarafından ücretsiz ulaşım servisi sağlanacaktır” denildi.

gkl99laxuaaipld.jpg

KUMÇATI’DAN CİZRE’YE GİDECEK OLANLAR ÜCRETSİZ SERVİS

Kumçatı’da Ak Parti’den Belediye Başkanı Seçilen Cemal Demir ise Cizre’ye gidecek olan vatandaşlar için ücretsiz iki servis ayarladığını belirtti. Kumçatı Beldesi Belediye Başkanı Cemal Demir ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bayram nedeniyle beldemizden Cizre’ye gidecek vatandaşlara için ücretsiz servis desteği sağlıyoruz” dedi.

get.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.