Sözleşmeli Memur Olarak Göreve Başlayan 10 Personelin Oryantasyon Süreci Başladı

Sözleşmeli Memur Olarak Göreve Başlayan 10 Personelin Oryantasyon Süreci Başladı

ÖSYM Başkanlığının KPSS-2023/4 yerleştirmeleri sonucunda sözleşmeli memur olarak atanarak göreve başlayan 10 personelin oryantasyon süreci başladı.

Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli mühendis, avukat, hemşire, diyetisyen ve büro personeli pozisyonlarına 5 bin sözleşmeli personel ataması gerçekleştirildi. Bu kapsamda Şırnak’a atanan 29 personel il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerinde yeni görevlerine başladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mirza Çazım, görevlerine yeni başlayan personelle Müdürlük toplantı salonunda bir araya geldi. Personelle tek tek tanışan ve sohbet eden İl Müdürü, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Atamaların Millî Eğitim ailemize can suyu olduğunu belirten Müdür Cazım “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e millî eğitim ailemize nitelikli ve ihtiyaç duyulan alanlarda gerçekleştirilen bu atamalar için şükranlarımı sunuyorum. Eğitim, dünyanın tartışmasız en çok ciddiyet isteyen işidir. Bu minvalde sizlerin de yaptığınız işin vatandaşa hizmet, millete hizmet olduğu bilinciyle hareket edeceğinize yürekten inanıyorum. Yeni görevinizin öncelikle sizlere, ailenize ve Şırnak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.