Su Sayacı Okuma Görevlisi Darp Edildi

Su Sayacı Okuma Görevlisi Darp Edildi

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde görevli olan su sayacı okuma çalışanı, bir şahıs tarafından darp edildi.

Mardin’de su sayacı okuma personelleri, görevleri sırasında darp edildi.
Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kızıltepe ilçesinde su sayaçlarını okuma görevinde bulunan MARSU personeli, kamu görevini yerine getirirken saldırıya uğradı. Şüpheli hakkında derhal her türlü yasal yola başvurularak suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
Aynı şekilde, Savur ilçesinde de kamu görevini yerine getiren bir MARSU çalışanına darp girişiminde bulunan kişiler hakkında hemen suç duyurusunda bulunulduğu belirten açıklamada, 2022 yılında Nusaybin ilçesindeki benzer bir olayda, iki MARSU çalışanına saldıran şahıs hakkında açılan kamu davası sonuçlandığı hatırlatılırken şüpheliye Nusaybin 1. Asliye Ceza Mahkemesinin 2023/97 Esas sayılı dosyası ile kamu görevlisine karşı tehdit, hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından ayrı ayrı ceza verildiği bildirildi.
MARSU bünyesindeki personellere karşı her türlü hukuka aykırı eylemin cezalandırılması için ilgili mercilere hızlı ve etkili bir şekilde yasal yollara başvurular yapılarak takipçisi olacağı vurgulandı.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.