Tansel Okuma Salonu Öğrenci ve Araştırmacılara Haziran Sonuna Kadar Hizmet Verecek

Tansel Okuma Salonu Öğrenci ve Araştırmacılara Haziran Sonuna Kadar Hizmet Verecek

Şırnak Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Öğrenciler ve araştırmacıların talepleri ile Prof.Dr. Aysıt Tansel Okuma Salonu hafta sonları açık olacağını belirtildi

Şırnak Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Öğrenciler ve araştırmacıların talepleri ile Prof.Dr. Aysıt Tansel Okuma Salonu hafta sonları açık olacağını belirtildi, 30.06.2023 tarihine kadar cumartesi ve pazar günleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri Öğrenciler ve araştırmacılara hizmet verecek.

Şırnak Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı yapılan açıklamada, Prof.Dr. Aysıt Tansel Okuma Salonu hafta sonları açık olacak.

Üniversite tarafından yapılan duyuruda; “Merkez Kampüsünde bulunan Prof. Dr. Aysıt Tansel Okuma Salonu, Öğrencilerin ve araştırmacıların talepleri doğrultusunda 29.04.2023 - 30.06.2023 tarihleri arasında cumartesi ve pazar günleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında açık olacaktır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında okuma salonu 7/24 güvenlik kameraları ile izlenmektedir. Okuma salonunu amacı dışında kullanılanlar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılacaktır. Önemle duyurulur” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.