Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 İşçi Alımı Kura Çekimi Canlı Yayını Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 1500 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Başvuruların sona ermesi ile beraber kura çekimi başladı. İşte canlı yayın ekranı...

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, çeşitli pozisyonlarda 1500 işçi alımı için noter huzurunda kura çekimi canlı yayını başladı. İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu alımlar, tarla işçisi, bahçe işçisi, sera işçisi gibi çeşitli alanlarda istihdam sağlayacak.

İş İlanı Detayları ve Başvuru Süreci

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 43 ildeki 87 kurumunda gerçekleştirilecek olan 1500 işçi alımı için kura çekimi başladı. Başvuru süreci sonrasında, noter huzurunda gerçekleşecen kura çekimi ile 1500 asıl işçi ile bunların 4 katı kadarı yedek olarak belirlenecek.

İstenen Pozisyonlar ve Nitelikler

Bu iş ilanı kapsamında, çeşitli alanlarda istihdam edilmek üzere farklı pozisyonlarda işçilere ihtiyaç duyulmaktadır. Bunlar arasında tarla işçisi, bahçe işçisi, sera işçisi, bahçıvan, laboratuvar hizmetleri işçisi, hayvan bakıcısı, aşçı, aşçı yardımcısı, ağır vasıta şoförü, bekçi, bulaşıkçı, boya badanacı, elektrikçi, inşaat ustası, iş makinesi operatörü, garson, kaynakçı, kaptan, kasap, kaloriferci, marangoz, motor ustası, otobüs şoförü, tesisatçı, usta öğretici ve traktör sürücüsü bulunmaktadır.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.