Tazminat Davalarında Güncel Bilgiler Şırnak’ta Masaya Yatırılacak!
Şırnak Barosu, hukuk camiası için büyük önem taşıyan bir meslek içi eğitim semineri düzenliyor. 1 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 11.00’de Av. Tahir Elçi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikte, “Trafik Kazalarından Kaynaklanan Tazminat Davaları” konusu detaylı biçimde ele alınacak.
Eğitim seminerine konuşmacı olarak, Ankara Barosu’ndan deneyimli hukukçu Avukat Emre Eren katılacak. Katılımcılara, trafik kazaları sonrası açılan tazminat davalarının hukuki süreci, kusur oranı belirleme kriterleri ve sigorta şirketleriyle yürütülen dava aşamaları hakkında kapsamlı bilgiler aktarılacak.
Seminerin moderatörlüğünü ise Şırnak Barosu’ndan Avukat Hilal İşlek Elçi üstlenecek. Etkinlik boyunca, gerçek dava örnekleri üzerinden pratik uygulamalara da yer verilerek, genç avukatların dava yönetiminde karşılaşabilecekleri sorunlara çözüm önerileri sunulacak.
Baro yetkilileri, Şırnak ve çevre illerde görev yapan tüm avukatları seminere davet etti. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğin, meslektaşlar arasında bilgi paylaşımını artırması ve trafik kazalarına ilişkin tazminat davalarında farkındalık yaratması hedefleniyor.
Bu önemli eğitimle birlikte, Şırnak’taki hukukçuların mesleki gelişimlerine katkı sağlanması ve bölgedeki dava süreçlerinin daha etkin yürütülmesi bekleniyor.
Etkinlik Detayları:
Tarih: 1 Kasım 2025 Cumartesi
Saat: 11.00
Yer: Av. Tahir Elçi Konferans Salonu, Şırnak Barosu
Katılım ücretsizdir. Tüm hukukçular davetlidir.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.