"Telafide Ben De Varım" değerlendirme toplantısı yapıldı

"Telafide Ben De Varım" değerlendirme toplantısı yapıldı

         "Telafide Ben De Varım" Eğitim Programı Sürecinde yapılması planlanan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

         5 Temmuz- 31 Ağustos tarihleri arasında başlayacak olan 'Telafide Ben De Varım' eğitim programı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin Katılımıyla Müdürleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

         Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde her kademedeki öğrencilerin fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla 'Telafide Ben de Varım' eğitim programı hazırlandı.

         İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen "Telafide Ben De Varım" eğitimi bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener başkanlığında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İl Milli Eğitim Şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

         Toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinin  'Telafide Ben De Varım' eğitim programı ile ilgili gündemdeki konuları içeren bilgilendirme ve değerlendirme konuşmalarının ardından görüş ve önerilerle sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.