TOBB Başkanından Cizre’ye Anadolu Lisesi Sözü

TOBB Başkanından Cizre’ye Anadolu Lisesi Sözü

         Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı burada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.


         Yapılan görüşmede Cizre’nin eğitim alanındaki durumunu bildiren Cizre TSO Başkanı Sevinç, Başkan Hisarcıklıoğlu’ndan TOBB Anadolu Lisesi yapma sözünü aldı.

         Ziyarette Başkan Sevinç tarafından Cizre’de artan nüfus yoğunluğu sebebiyle ihtiyaç duyulan Anadolu Lisesi talebi Başkan Hisarcıklıoğlu’na iletildi. Başkan Hisarcıklıoğlu da okulun yapımı için Yönetim Kurulu Başkanı Sevinç’e lise sözü vererek 2022 Yılı Mart-Nisan ayları içerisinde söz konusu lise için Cizre’de ihale yapacaklarını söyledi.

         Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Sevinç, “Şehrimizin eğitim alanındaki eksikliklerinin giderilmesi için ilgili kurum ve bakanlıklar nezdinde sürekli olarak girişimlerde bulunduklarını, özellikle TOBB tarafından şehrimize bir Lise’nin yapılması için TOBB Başkanımız M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na daha önceki ziyaretlerimizde de destek taleplerinde bulunmuştuk. Bugün yaptığımız ziyarette kendilerinden Şehrimize yapacakları TOBB Anadolu Lisesi müjdesini aldık.

Değerli TOBB Başkanımıza bu değerli desteklerinden ötürü Tüm Cizre halkı adına Teşekkür ediyor, yapılacak olan Lise’nin Eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve şehrimize hayırlı olması diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.