TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi Gerçekleşti

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi Gerçekleşti

         Şükrü Geliş Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 4006 Tübitak Bilim Fuarı’nda 30 proje sergilendi.        

         Şükrü Geliş Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 4006 Tübitak Bilim Fuarı, Covid-19 tedbirleri kapsamında Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Som, İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş'in katılımları ile açıldı.

         Şırnak Şükrü Geliş Fen Lisesi'nin düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı proje sergisi gerçekleşti. Öğretmen ve öğrencilerin çalışmaları sonucunda, Bilim Fuarında Robotik, Matematik, Biyoloji, Fizik, Kimya ve İngilizce alanında olmak üzere 30 proje sergilendi.

         Saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşı ile başlayan Şükrü Geliş Fen Lisesi 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılış programı, okul müdürünün açılış konuşması ve ardından Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan ve Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu'nun konuşmaları ile devam etti. Daha sonra kurdele kesimiyle açılışı yapılan bilim fuarın standları gezilerek projelerini sergileyen öğrenci ve danışman öğretmenlerinden bilgi alındı. Ardından program okulun müzik öğretmenlerinden müzik dinletisi ile son buldu.

         TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür edilerek program sonlandırıldı.

 

tubitak-4006-bilim-fuari-sergisi-gerceklestif.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.