Üç Bakanlık Kamu Sektöründe 1745 Yeni Personel Alacak! İşte Detaylar

Üç Bakanlık Kamu Sektöründe 1745 Yeni Personel Alacak! İşte Detaylar

Türkiye’nin İçişleri, Çevre ve Dışişleri Bakanlıkları, geniş kapsamlı personel alımı için başvuruları açtı. Çeşitli pozisyonlar için belirlenen kontenjanlar ve başvuru tarihleri duyuruldu. İşte şartlar ve başvuru tarihleri.

Türkiye’de üç bakanlık, toplamda 1745 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı, çeşitli pozisyonlar için başvuruları kabul edecek. Açık pozisyonlar arasında bilişim ve büro personeli, mühendisler, avukatlar, teknisyenler, destek personeli, teknikerler, mimarlar, arşiv uzmanları ve daha birçok alan bulunuyor.

İçişleri Bakanlığı en fazla personel alımını yapacak olan kurum olarak öne çıkıyor ve 1608 kişiyi işe almayı planlıyor. Dışişleri Bakanlığı 96, Çevre Bakanlığı ise 41 yeni personel alacak. Başvuru tarihleri ve kontenjanlarla ilgili detaylı bilgiye, ilgili bakanlıkların web sayfalarından ulaşılabilir.

Bu fırsatlardan haberdar olmak ve kamu sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylar, ilanların yayımlandığı Resmi Gazete ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu İlan sayfasını takip edebilirler.

3 Bakanlık 1745 Personel Alımı Kontenjanları ve Başvuru Tarihleri

3 Bakanlık 1745 personel alımı başvuru tarihleri ve kontenjanları aşağıdaki gibidir. Personel alımı şartları ve diğer detaylara, Bakanlık kategorisi altındaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KURUM KONTENJAN BAŞVURU TARİHLERİ

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 1608 PERSONEL 22 NİSAN- 26 NİSAN 2024

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI 96 PERSONEL 18 MART-14 NİSAN 2024

ÇEVRE BAKANLIĞI 41 PERSONEL 15 NİSAN-3 MAYIS 2024

TOPLAM 1745

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.