Ultra Cudi Direniş Gurubundan Vatandaşlara ve Yetkililere Çağrı!

Ultra Cudi Direniş Gurubundan Vatandaşlara ve Yetkililere Çağrı!

Şırnak Petrol Spor'un büyük taraftar gurubu olan Ultra Cudi taraftar gurubundan Şırnaklı vatandaşlara destek çağrısı yapıldı. Direniş gurubu ayrıca devam etmekte olan stadyumun bir an önce bitirilmesi için de yetkililere çağrı yaptı.

Şırnak Petrol Sporun taraftar gurubu olan Ultra Cudi Taraftar gurubu, yayımladıkları bildiride takımlarının Bal Ligindeki mücadelesinde memleketlilerinin kendilerine yeteri kadar destek olmadığını belirtti. Ayrıca takımlarının kendi sahasında oynayabilmesi için de inşaatı devam eden Şırnak Stadyumunun bir an önce bitirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Ultra Cudi Taraftar gurubu, takımlarının 4 haftadır mücadele ettikleri Bal Liginde namağlup olduklarını belirterek yeteri kadar destek alırsak 3. lige çıkabilme fırsatlarının olduğunu da ekledi.

Ultra Cudi Taraftar Gurubu Tarafından Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi;

"Şırnak Petrol Sporumuz için ivedi bir şekilde yerine getirilmesi gerekenler. 4'te 4 yapan TAKIMIMIZ VE ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOL.
Stadın Bir an önce bitirilmesi ve Spor Gençlik Müdürlüğünün ivedelikle bu konuya el uzatması ve maçlarımızın kendi stadımızda oynanmasını istiyoruz. Sayın Valimiz Öncülüğünde Şırnak'ta Bulunan TPAO,Milletvekilleri, İşinsanları,STK, Değerli Esnaflarımıza ŞIRNAK PETROL SPOR için Yemek Organisazyonu düzenlenmeli ve Maddi Destek İstenmeli.
Son 7 gün İçerisinde Gençlik Müdürlüğü stadımız hakkında bizlere net bir cevap verilmediği takdirde,Siyasetçilerimiz,İşinsanlarımız,STK ve Esnaflarımızdan destek Alınmadığı takdirde PROTESTO YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ VE BASIN AÇIKLAMASI yapacağımızı bilinmesini istiyoruz.
ŞIRNAK UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK!"

ghfdxsaz.jpg Ultra Cudi Direniş Gurubu Açıklaması

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.