Uludere’de “Eski Hükümlüler İçin Kendi İşini Kurma Projesi” Sertifika Töreni Düzenlendi

Uludere’de “Eski Hükümlüler İçin Kendi İşini Kurma Projesi” Sertifika Töreni Düzenlendi

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Adalet Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Eski Hükümlüler İçin Kendi İşini Kurma Projesi” için sertifika töreni düzenlendi.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün “Eski Hükümlüler İçin Kendi İşini Kurma Projesi” kapsamında; Şırnak Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludere Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile Uludere Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan “ Sürü Yönetimi Kursu “ belge dağıtım törenine katılım sağladı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Yasin, kurum amirleri ve kursiyerlerin katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Sait Ürek; “ Bugün burada Adalet Bakanlığımız ve Hükümetimizin başlatmış ve uygulamaya koymuş olduğu bu anlamlı ve değerli projeler, kişisel olarak gelişimin yanında, bireyler için ekonomik bağımsızlık imkanını da oluşturmaktadır. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu etmekte, sizi mutlu görünce de sevincimizi arttırmaktadır. Temennim odur ki bu kıymetli projeler ve devletimizin destekleri ile hepiniz kendi işlerinizi kuracak ve iş hayatında başarılı birer bireyler olacaksınız. Biz de Uludere Belediyesi olarak her türlü proje ve destekte sizlerin yanında olacak, imkanlar dahilinde elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Bugün burada dağıtacağımız 98 Kursiyerimiz için hazırlanan sertifikaların hayırlı olmasını diler bu projelerin uygulanması aşamasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.