Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Umarım korkulanlar başa gelmez

Umarım korkulanlar başa gelmez

 

Sevgili okurlar, değerli dostlar; yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kaldı. Öğrencilerin yüreğini heyecan kaplarken, velileri ise korku sardı demek sanırım tam da yeridir.
Okul kıyafetleri, kırtasiye giderleri, servis ücretleri gibi gibi… Geçtiğimiz yıllarda saydığımız bu bu sorunlardan dolayı maalesef istenmeyen olaylar yaşanmış ve açık kaynaklarda yaralan bilgilere göre çocuğuna istediğini alamayan veya veremeyen bazı velilerin hayatına son verdiğine şahit olmuştuk. Günümüzde herşeye neredeyse günlük fiyat düzenlemesi! yapıldığını görünce insanı korku sarmıyor değil. Umarım korkulanlar başa gelmez.
Yine çocuğunun istediği yada zorunlu olduğu ihtiyaçlarını alamayacak, büyük emeklerle kazanılan üniversitelere kayıt yaptıran fakat yurt, ev kirası vs vs sıkıntılardan eğitimine devam edememekten dolayı çokça sıkıntı yaşanacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok.
Umuyor ve diliyorum bu konuda yanılırım ve her veli çocuğunu ihtiyaçları karşılanmış olarak güle oynaya okuluna gönderir, üniversiteyi başka şehirlerde okuyacak gençler de başta barınma ve ekonomik sıkıntılar çekmez.
Sevgili okurlar, değerli dostlar; bu olumsuzluklara karınca kararınca çare olmak için durumu elveren herkesin kendi komşusunun çocuğuna da destek vermesini diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla bütün öğrencilere daha az sıkıntılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41