VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, EMRAH ATA İLE RABİA DEMİR ÇİFTİNİN NİKÂH TÖRENİNE KATILDI

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, EMRAH ATA İLE RABİA DEMİR ÇİFTİNİN NİKÂH TÖRENİNE KATILDI

Polis evinde düzenlenen törende Emniyet Amiri Emrah Ata ile Dr. Rabia Demir evlilik akdiyle hayatlarını birleştirdi.

Çiftin mutlu gününe şahitlik eden Vali Pehlivan, nikâhın ardından Emrah ve Rabia çiftine nikâh cüzdanlarını uzatarak; “ Öncelikle bu nikâh akdinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu iki değerli kardeşimiz ve bizim de personelimiz olan Emrah Amirimiz ve Rabia Doktorumuz nikâh akdindeyiz. Biri Emniyet alanında özveriyle, gayretle, başarıyla, hizmet ederken Rabia kardeşimiz de özellikle içinde bulunduğumuz zorlu pandemi sürecinde sağlık alanında cansiperane bir şekilde mücadele ediyor. Hem Şırnak İlimize, Şırnak’taki hemşerilerimize, vatandaşlarımıza hem de ülkemize hizmet ediyorlar ve bundan sonra da yolun başında olan iki kardeşimiz olarak İnşallah mesleklerini icra ederek ülkemize hizmeti sürdürecekler’’ dedi.

Ailenin önemini vurgulayan Vali Pehlivan; ‘’Milletimiz gücünü ailelerin birliğinden ve dayanışmasından almıştır. Ben sizlerin yuvasının da bir ömür boyu mutlulukla, sevgi, saygı temelli devam etmesini Allah’tan diliyorum ve sizlerden de şunu rica ediyorum: Elbette ki artık iki kişi olarak yola çıkıyorsunuz. Bugüne kadar tek tek hayat yolunda ilerlerken şimdi artık müşterek bir hayata adım attınız. Alışkanlıklar farklı olabilir, yaşama bakış ile ilgili ufak tefek farklılıklar olabilir. Ama saygı temelli bakış açışı ortaya koyduğunuzda ve aile büyüklerini de içine alarak böyle geniş aile mantığıyla baktığınızda inanıyorum ki çok huzurlu ve güzel bir aile ortamınız olacaktır. Allah aile büyüklerinize de inşallah torun sahibi olmayı nasip eder. Çoluğunuzla, çocuğunuzla mesut ve bahtiyar olursunuz. Size ve ailelerinize hayırlı ve uğurlu olsun, yolunuz da bahtınız da açık olsun diyorum. Bu nikâh cüzdanını ikinize birlikte, sahip çıkmanız için emanet ediyorum, mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Ali Hamza Pehlivan,  Emrah Ata ile Rabia Demir’in nikâhına katılarak 23. Piyade Tümen Komutanı İdris Acartürk, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük ve Emniyet Amiri Elif Erdoğmuş ile birlikte nikâh şahitliğinde bulundu. Pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen nikâh törenine çiftin yakınları ile emniyet ve sağlık personeli katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.