VALİ PEHLİVAN, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

VALİ PEHLİVAN, OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Ali Hamza Pehlivan, Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde Şenoba Üçtepe İlkokulu-Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Okula gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş, Okul Müdürü Sabri Babat, öğrenci ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Pehlivan, katılımcılarla birlikte okulda bulunan Uzay ve Fen Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Uzay ve Fen bilimlerini öğrencilere sevdirmek, dersleri uygulamalı olarak işlemek amacıyla Şenoba Belediyesi, Ankara Üniversitesi TÖMER Dil Okulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve gönüllü öğretmenlerin katkılarıyla yaklaşık 300 parça ders materyalinin temin edildiği sınıfı gezen Vali Pehlivan, pandemi döneminde yapılan eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında Müdür Şener’den bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

Açılışı gerçekleştirilen sınıfın öğrenci ile öğretmenlere hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Pehlivan, öğretmenlerle de bir süre görüşerek görevlerinde üstün başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından okuldan ayrılan Vali Pehlivan’a 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, 48. Piyade Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Uludere İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat İnan, Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa İlter, MHP İl Başkan Yardımcıları Mahmut Turan ve Mehmet Şefa Bilir eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.