Yeni Doğan Bebeklerin İlk Hediyeleri Belediyeden

Yeni Doğan Bebeklerin İlk Hediyeleri Belediyeden

Belediye tarafından yeni doğan bebekler için başlatılan Hoş Geldin Bebek projesiyle 4 bin 177 ailenin ilk ihtiyacı olan puset ve çanta hediyeleri hanelere ulaştırıldı.

Şanlıurfa’da yeni doğan bebeklerin ilk hediyeleri belediyeden

Haliliye Belediyesinin yeni doğan bebekler için başlattığı Hoş Geldin Bebek projesiyle 4 bin 177 ailenin ilk ihtiyacı olan puset ve çanta hediyeleri hanelere ulaştırıldı.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki hanelere dokunmaya devam ediyor. Müdürlük bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen hizmetlerin yanı sıra gönüllere dokunan projelerle de ailelerin yanında olan Haliliye Belediyesi, ilçede dünyaya gözlerini açana bebekleri de düşünüyor. Hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek projesiyle Haliliye’de dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyaçları olan çanta ve puset hediyeleri ailelerine teslim ediliyor. Ailelerin doğum raporuyla yaptığı başvurunun ardından ekiplerin kapı kapı ulaştırdığı hediyelerle, şu ana kadar 4 bin 177 bebeğin hediyesi ailelerine ulaştırıldı. Başkan Mehmet Canpolat’ın eşi Fethiye Canpolat’tın da eşlik ettiği ziyaretlerden duydukları memnuniyet yüzlerine yansıyan anneler, Haliliye Belediyesi’nin yeni doğan bebekleri de unutmadığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

aw939321-01.jpgaw939321-02.jpg

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.