Yüksek Doz Uyuşturucu Kullanan 28 Yaşındaki Genç Cami Tuvaletinde Ölü Bulundu

Yüksek Doz Uyuşturucu Kullanan 28 Yaşındaki Genç Cami Tuvaletinde Ölü Bulundu

28 yaşındaki Hüseyin T. bir genç yüksek dozda uyuşturucu kullandığı cami tuvaletinde hayatını kaybetti. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Uyuşturucu bağımlısı genç cami tuvaletinde ölü bulundu

İSTANBUL - Ataşehir'de 28 yaşındaki Hüseyin T. bir genç yüksek dozda uyuşturucu kullandığı cami tuvaletinde hayatını kaybetti.

Olay, Yeniçamlıca Mahallesinde meydana geldi. Yeniçamlıca Merkez Camine tuvalete gelen bir vatandaş lavabolar kısmında yatan bir var gördü. Yerde yatan kişiden ses gelmeyince polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bir kişinin tuvalette yüksek dozda uyuşturucu kullanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise hayatını kaybeden kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Kısa sürede kişinin Hüseyin T. (28), olduğu belirlendi. Gencin bir süredir uyuşturucu kullandığı tuvalete de uyuşturucu kullanmaya geldiği ancak yüksek dozda uyuşturucu alınca hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca tuvalette enjektör ve diğer malzemelerde ele geçirildi. Gencin cenazesi Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.