Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu evi yanan aileye eşya desteğinde bulundu

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu evi yanan aileye eşya desteğinde bulundu

DİYARBAKIR (AA) - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki hafta önce meydana gelen yangında evi kullanılamaz hale gelen Tuncay ailesine beyaz eşya...

DİYARBAKIR (AA) - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki hafta önce meydana gelen yangında evi kullanılamaz hale gelen Tuncay ailesine beyaz eşya ve mobilya desteği sağladı.

Beyoğlu, 5 Nisan Mahallesi'nde meydana gelen yangından hemen sonra ziyaret ettiği aileye önce moral verdi, ardından da eşya desteğinde bulundu.

Tuncay ailesinin evi yeniden onarıldıktan sonra Beyoğlu tarafından buzdolabı, çamaşır makinesi ve oturma grubu gibi temel ihtiyaç ürünleri hediye edildi.

Eşyaların teslim edildiği Tuncay ailesi büyük sevinç yaşadı.

Melek Tuncay, Beyoğlu'nun yangından hemen sonra kendilerini ziyaret ederek moral verdiğini ve kısa zamanda temin edilen eşyaların da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Beyoğlu'na teşekkür eden Tuncay, "Yangında her şeyimiz gitti. Çok zor durumda olduğumuz anda başkanımız bizi ziyaret ederek desteğini ifade etti. Bugün de bize beyaz eşya ve mobilya ürünleri göndererek sürpriz yaptı. Mübarek ayda bizi çok mutlu etti. Allah kendisinden razı olsun." dedi.


AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.