Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Biz bunu başarabiliriz.

Biz bunu başarabiliriz.

Evet dostlar maalesef son günlerde yine en yetkili ağızlardan, zincirin son halkasına kadar Korona vakalarında artışlar olduğunu duyuyoruz. Biz bu ülkenin vatandaşıyız. Doğru bilgi almayı, tedavi olmayı hak ediyoruz. Yetkililerden testler, plazma ayırmaları ve diğer sağlık hizmetlerinin daha hızlı ve yaygın verilmesi elbette herkesin, her kesimin hakkı. Bu merkezleri artırmalarını istemekten daha doğal birşey olamaz.
AK Partilisi, CHPlisi, HDPlisi, İyi Partilisi vs vslisi bu partilere mensup vekiller veya bu partilerin yöneticileri temsilcileri bu bölgenin insanı bu ülkenin insanı ve ölen de bu bölgenin bu ülkenin halkı. Halkın iyiliği için konuşmak, adımlar atmak, farklılıkları bir kenara koymak (bu rehavetten uzaklaşın) diye çağrı yapmak çok mu zor. Uyarmaktan vazgeçmeyin herkes kendi payına düşeni daha fazla yapmalı.
Evet sevgili dostlar, kesinlikle çaresiz kalmadıkça kendi adıma sokağa çıkmaktan, kalabalıkta dolaşmaktan vaz geçiyorum. Çıktığımda veya çıkacağım zaman hangi tedbir alınması gerekiyorsa en üst düzeyde alacağım. Kimse tek başına mücadele edemez, el birliği ile kurallara uymak halk olarak elimizde. 
Farkındayım çok sıcak maske zorluyor, ekonomi iyi değil çalışmak zorunda insanlar hepsinin herşeyin farkındayım. Ama bir canımızı daha feda etmemek için vaz geçelim alışkanlıklardan. Çok acılarla sınandık biz bunu bölge olarak ülke olarak yine başarabiliriz. O maskerden burunları dışarı çıkarmayın, gençler sevdikleriniz için işiniz yoksa çıkmayın, kalabalıklar dağılın, düğünler halaylar gelecek bahara kalsın. 
Ama bu toplumun bu bölgenin bir çocuğu olarak kardeşiniz, abiniz olarak rica ediyorum, hatta yalvarıyorum. Biz bunu başarabiliriz. Dur demek elimizde bu rehavete geçit vermeyelim artık. Her ölen can bizden, bizim, ya evladımız, ya anne babamız, ya dayımız halamız ya ninemiz dedemiz veya komşumuz, hemşehrimiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41