Cizre TSO’da B2 Yetki Belgesi Toplantısı Yapıldı

Cizre TSO’da B2 Yetki Belgesi Toplantısı Yapıldı

Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası B2 yetki belgesine kayıtlı Firma temsilcileri ve araç sahipleri ile toplantı yaptı.

B2 yetki belgesine kayıtlı Firma temsilcileri ve araç sahiplerinin sorunları çözüm önerileri ile birlikte görüşülmek üzere Cizre Ticaret Ve Sanayi Odasında toplantı düzenlendi.

Ak Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan’ın beraberindeki teşkilat üyeleri ile katıldığı toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Meclis Başkanı Mesut İverendi, Meclis Başkan Yardımcıları Veysel Şık, Mesut Yıldızgörer, Meclis Üyesi Mustafa Batur, TSO üyeleri, Turizm taşımacılar derneği Başkanı Aziz Ayhan ve B2 yetki belgesine kayıtlı araç sahipleri katıldı.

Toplantıda Habur Sınır Kapısı ve Irak İbrahim Halil Gümrük kapısında yaşanan sorunlar konuşularak, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan B2 yetki belgesine araçların Irak’a giriş-çıkışlarda yaşadıkları sorunların çözümü hususunda görüş alış verişinde bulunuldu.

B2 yetki belgesine kayıtlı araçların karşılaştıkları sorunları maddeler halinde not alan Ak Parti il Başkanı Erkan, Başkan Yıldırım ile birlikte ilgili mercilere ileteceklerini bildirerek, konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.

 Başkan Yıldırım, toplantıya katılımlarından ötürü Ak Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve beraberindeki heyete, B2 yetki belgesine kayıtlı araç ve firma sahiplerine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.