Kariyer ve Gelişim Günleri Programı Düzenlendi

Kariyer ve Gelişim Günleri Programı Düzenlendi

Şırnak Üniversitesi Bilim Sanat ve Teknoloji Kulübü tarafından Kariyer ve Gelişim Günleri etkinliği düzenledi.

Şırnak Üniversitesi Bilim Sanat ve Teknoloji Kulübü tarafından düzenlenen "Kariyer ve Gelişim Günleri" 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Programa Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şimşek, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. İbrahim Baz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Befrin Neval Bingöl, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İki gün boyunca devam eden Kariyer ve Gelişim Günleri programında alanında uzman akademisyenler ve iş insanları tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Programın ilk günü birinci oturumda Koltek Müşavirlik A.Ş. Direktörü Etem Arslan “Proje Yönetimi ve finans” konusunda, Bahadır Kul Architecits Yöneticisi Mimar Bahadır Kul online olarak öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Daha sonra programın ikinci oturumunda Limak Diyarbakır Şehir Hastanesi İSG- Çevre Mühendisi Şevval Burçin Singez “İş Hayatında Kadının Yeri” konusunda sunum yaparken, Limak Grup İSG Çevre Şefi Özden Kızıloğlu “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda öğrencilere önemli bilgiler verdi.

Programın ikinci günü üçüncü oturumunda Vira Otel İnşaat Mühendisi Mustafa Çobanoğlu “Bir Deprem Tasarımı ve Deneyim Paylaşımı” konusunda sunum gerçekleştirirken İMO Sürekli Eğitim Merkezi Eğitmen İnşaat Mühendisi Taylan Ulaş Evcimen online olarak “Bilgi Bilim ve Mühendislik” konusunda sunum yaptı.

Kariyer ve Gelişim Günlerinin Son oturumunda ise Altunkaya Grup Yönetim Başkanı ve Yazar Murat Koçyiğit “Kariyer Oyunları” konulu söyleşide öğrencilerimize bilgi verirken YIT Grup Kıdemli İnşaat Mühendisi Ali Akıncı “Dil Eğitimi ve Yurt Dışında İnşaat Mühendisi Olmak” ile ilgili bilgiler verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.