Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Kımrızı çizgimiz market poşeti…

Kımrızı çizgimiz market poşeti…

Sevgili dostlar, değerli okurlar; malumunuz öncesinden onaylanan ve 15 Temmuz selasının ardından açıklanan poşet yasanın içinden bir sürü matruşka çıktı. Evet bazılarına belki kıyısından köşesinden değerken, geri kalan herkesin içinden geçti. Ne mi oldu? Kısa bir özetle herşeye iğneden ipliğe fiyat ayarlaması yapıldı. Mazot, benzin, doğalgaz, maaşlar! vs vs vs…
Önemli mi? hayır canım bunlar olmalıydı yıllardır zaten ÖTV ayarlaması yapılmamıştı. Eeee deprem de oldu malumunuz o hasarları gidermek o yaraları sarmak için bu gerekliydi bu yaştan sonra size kalkıp yalan mı söyleyeceğim.
Zaten yüzde 53 “biran önce deprem yaralarının sarılması için hemen olsun bunlar” dedi. Geriye kalanlar da “yok ya depremde ne oldu ki ölen mi var? Evsiz kalan mı var? Aç mı var? Açıkta olan kimse mi var bizi kandırmayın” dediler.
Bunlar zaten hep aynı şeyi yapar, herşeye muhalefet eder nankörler. Bir de dil uzatırlar “fakiriz o açık bu açık veriyor”diye.
Yalanınız batsın hani market poşetine zam geldi mi? Pardon fiyat ayarlaması yapıldı mı? Hayır. Bu halkın kırmızı çizgisi market poşeti. Bana ne gazdan, benzinden. Bana ne soğandan, gazdan.
Kımrızı çizgimiz market poşeti ve hala 25 kuruş nankör herifler.
Durmak yok yola devam…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41