Müdire Şener, Silopi’ye bir takım ziyaret gerçekleştirdi

Müdire Şener, Silopi’ye bir takım ziyaret gerçekleştirdi

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, okul ziyaretleri kapsamında Silopi’de bulunan birçok okulu ziyaret etti.

Müdire Şener, Silopi’de bulunan Verimli İlk ve Ortaokulu, Bahçe Şehir Koleji, Görümlü beldesindeki Nevro Mehmetçik İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Burada öğrencilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdiresi; “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizin başarınız ve yarınlara daha iyi hazırlanmanız için sürekli bir gayret içindeyiz” dedi.

Öğrencilerden daha çok okuyarak, çalışarak öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını isteyen Müdire Şener, salgın sürecindeki başarıya da değinip maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat edip kurallara uymanın önemini vurguladı.

Sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdiresi Şener öğrencilere kitap hediye etti. Müdire Şener öğretmenlerle sohbet edip öğretmenlerin görüş ve önerilerini alarak okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek kurumdan ayrıldı.

Okul ziyaretleri kapsamında Müdire Şener’e İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen, Şube Müdürü Selman Çiftçi, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen ve Şube Müdürü Bilal Güngörmüş ve AK Parti İlçe Başkanı Rana Tellioğlu eşlik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.