Öğrencilere Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri Anlatıldı

Öğrencilere Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri Anlatıldı

Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Cizre Fen Lisesi öğrencileri ve Metin Bostancıoğlu İmam Hatip Ortaokulu ile Artukoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine, “Öğrencilere Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri” anlatıldı.

Hızlı Okuma Uzmanı Nebi Gerek tarafından Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Cizre Fen Lisesi öğrencilerine, “Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri” semineri verildi.

Okulun konferans salonunda verilen seminerde, hızlı okuma ve anlama teknikleri hakkında bilgiler verildi.

Lise öğrencilerinin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği seminerde, öğrencilerin hızlı okuma tekniklerini öğrenmeleri ve öğrendiklerini hayata geçirerek sınava hazırlık sürecinde başarılarına önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekildi.

Eğitimci, Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Osman Akça tarafından Metin Bostancıoğlu İmam Hatip Ortaokulu ile Artukoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine “Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri” semineri verildi.

Seminerin sınavlarda öğrencilere büyük bir avantaj sağlayacağına dikkat çeken Akça, “150 kelime okuyabilen bir öğrenci 300 kelime okuyabilecek bir seviyeye geliyor. Bu da çok önemli bir kazanımdır. Kısa vadede öğrencilerimize sınavlarda pratik olmayı hedeflesek de uzun vadede daha bilinçli okuyan bir toplum olma konusunda destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Seminere, Şube Müdürü Jülide Aydın ile Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) birim Koordinatörü Hasan Akdemir katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.