Şırnak Üniversitesi Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasına Katılacak Öğrencileri Belirledi

Şırnak Üniversitesi Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasına Katılacak Öğrencileri Belirledi

Şırnak Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri arasında yapılması planlanan “İlahiyatlar Arası Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasına” katılmaya hazırlanıyor.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde yarışmada finalist olarak yarışacak öğrencileri belirlemek için ön eleme yarışması yapıldı. Yoğun ilgi gören yarışma etkinliğine Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş, Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek öğrenciler ve akademik personel katıldı.
Yarışmanın jüri üyeliğini Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek ve İlahiyat Fakültesi akademisyenlerinden oluşan 5 kişilik ekip oluşturdu.

yarisma-ogrenci.jpg Şırnak Üniversitesi Ön Eleme Yarışması


Ön eleme yarışmasına katılan on dört öğrenciyi değerlendiren jÜri heyeti, yarışma sonunda ilk üçe giren öğrencileri belirledi. Yarışmada Halil İbrahim Yakut 1’inci, Muhammed Kızılkaya 2’inci, Yunus Tatar ise 3’üncü oldu. Para ödülünün olduğu yarışmada birinci olan yarışmacı üç bin TL, ikinci olan iki bin TL, üçüncü olan yarışmacı ise bin TL para ödülü kazandı. İlahiyatlar Arası Kuran-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışmasında yarışacak olan üç finalist yapılan ön eleme yarışması ile belirlendi. Etkinlik ödül töreninden sonra hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

sirnak-1.jpg Kuran Okuyan Yarışmacı
sirnak-2.jpg Kuran Okuyan Yarışmacı
universite-1.jpg Seyirci

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.