Şırnaklı Halterciler Avrupa Şampiyonası’nda Podyuma Çıkıyor
Şırnaklı halterciler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri derecelerle Türkiye’yi temsil etmek için podyuma çıkıyor. Arnavutluk’un Dıraç (Durres) kentinde düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda mücadele eden Adem Algül, Harun Algül ve Sefkan Sümen, organizasyonda başarı arıyor.
Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, milli sporcular Adem Algül ve Harun Algül’e müsabakalar öncesinde başarı dilekleri iletildi.
Adem ve Harun Algül 13 Ekim’de yarışacak
Şampiyonada mücadele edecek Şırnaklı sporculardan Adem Algül, 13 Ekim Salı günü saat 14.00’te gençler 65 kilogram kategorisinde podyuma çıkacak. Harun Algül ise aynı gün saat 16.00’da 23 yaş altı 60 kilogram kategorisinde madalya mücadelesi verecek.
Sefkan Sümen de Avrupa Şampiyonası’nda yarışacak
Şırnaklı sporcu Sefkan Sümen de Arnavutluk’un Dıraç kentinde gerçekleştirilen Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda Türkiye adına mücadele edecek. Cumartesi günü saat 14.00’te podyuma çıkacağı belirtilen Sümen için Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başarı mesajı yayımladı.
Şırnaklı üç sporcunun Avrupa arenasındaki mücadelesi kentte heyecanla takip edilirken, sporcuların şampiyonada başarılı sonuçlar elde etmesi bekleniyor.
Kaynak:Cemal KÜLTER

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.