Şırnak'ta Çıkan Yangında Ağır Yaralanan 3 Çocuğun Son Durumu

Şırnak'ta Çıkan Yangında Ağır Yaralanan 3 Çocuğun Son Durumu

Şırnak merkez cumhuriyet mahallesinde henüz bilinmeyen bir sebeple Toki binasının bodrum katında çıkan yangında ağır yaralanan 3 çocuğun durumu ile ilgili son bilgileri haberimizde derledik.

Şırnak'ta dün meydana gelen olayda ağır yaralanan 3 çocuk Şırnak Devlet Hastanesinde ilk tedavileri yapıldıktan sonra ambulanslarla Şanlıurfa Devlet Hastanesine sevk edildi.

yanik.jpeg Şırnak Devlet Hastanesi'ne getirilme

Edinilen son bilgilere göre, Şanlıurfa Devlet Hastanesinde tedavi altında olan çocukların durumunun stabil olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

ŞIRNAK HABER73 Ailesi olarak çocuklarımıza Allah'tan acil şifalar diler üzüntülü ailelerine de Allah'tan sabır diliyoruz.

NE OLMUŞTU?

Edinilen bilgilere göre olay dün saat 14.30 sularında Şırnak Merkez Cumhuriyet Mahallesi 513. Sk. TOKİ konutları AB-=6 blok zemin katında meydana geldi. İddialara göre binanın bodruma katına inen dört çocuk yakıcı bir madde ile oyun oynarken yanıcı maddenin alev alması sonucu yangın çıktı. Çocuklar çıkan yangını söndürmek için müdahale etmek isterken yangın bir anda her yeri sardı. Çıkan yangın ve dumandan zehirlenip vücutlarında derin yanıklar oluştu. Yaşanan olayda 14 Yaşındaki H. T. hayatını kaybetmiş, E. U, U. M. K. ve K. Y. ağır yaralanmıştı. Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan üç çocuk hayati tehlike endişesi ile Şanlıurfa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili başlatmış olduğu soruşturma tüm yönleri ile sürüyor.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.