Taraftar Tepkili! Şırnak Stadyumu Ne Zaman Bitecek?

Taraftar Tepkili! Şırnak Stadyumu Ne Zaman Bitecek?

Şırnak’ta 5 Ocak’ta ihalesi yapılan ve 210 günde bitmesi beklenen Şırnak Şehir Stadyumunun bitmemesi taraftarların tepkisine neden oluyor.

Şırnak Petrol Spor taraftarları artık maçı kendi stadyumlarına oynamak istiyor.
Şırnak Şehir Stadyumu, Gündoğdu Mahallesi'nde büyük bir değişim ve gelişim sürecinin sonuna yaklaşıyor. Şırnak'ın spor alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak ve yeni spor dallarına ev sahipliği yapmak amacıyla hayata geçirilen stadyum projesinde çalışmaların ağır ilerlemesi taraftarın tepkisine neden oluyor.

3.jpeg Şırnak Şehir Stadyumu

Şırnak Şehir Stadyumu'nun yapımı için 5 Ocak 2023'te başlatılan ihale, 210 gün içinde tamamlanması planlanıyordu.. Bu proje, Yiğit, Yılpa ve Hedekoğlu şirketlerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen proje yaklaşık 93 milyon 500 bin TL maliyetle hayata geçiriliyor.
210 günde bitirilmesi planlanıyordu, süreyi yaklaşık 2 aydır geçmesine rağmen stadyumun ne zaman hizmete alınacağı belirsizliğini koruyor.

Şırnak Petrol Spor Her Maçı Deplasman Gibi Oynuyor

Bölgesel Amatör Ligi 9’uncu grupta 12 puanla liderlik koltuğuna oturan Şırnak Petrol Spor Stadyumunun olmamasından dolayı maçlarını Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynuyor. Maçın Cizre’de oynanmasından dolayı bir çok sporsever maçları takip edemiyor. Takım liderlik koltuğuna otururken ve taraftar desteğine bu kadar ihtiyaç duyarken, stadyumun bitmemesi taraftartın tepkisine neden oluyor.

Ultra Cudi Taraftar Gurubundan Vatandaşlara ve Yetkililere Çağrı!

Şırnak Petrol Spor taraftar grubu Ultra Cudi Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamada, stadyumun bitirilmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün hareket geçmesi istendi.
Modern Tesisler ve Ekipmanlar
Yeniden inşa edilen Şırnak Şehir Stadyumu, modern tesisleri ve ekipmanlarıyla dikkat çekiyor.

1.jpeg Şırnak Şehir Stadyumu

Şehir Stadyumu, şu özelliklere sahip olacak:

1. Geniş Kapasite
Stadyum, 3 bin kişilik betonarme tribün ve 500 kişilik portatif tribün gibi farklı seyir seçenekleri sunacak. Bu sayede farklı etkinlikler için uygun bir kapasite sağlanacak.
2. Aydınlatma Sistemi
Akşam maçlarının rahatlıkla oynanabilmesi için gerekli aydınlatma sistemi, Şırnak Şehir Stadyumu'nda bulunacak. Bu, spor etkinliklerinin günün her saatinde gerçekleştirilebilmesine olanak tanıyacak.
3. Atletizm Standartlarına Uygun
Şırnak Şehir Stadyumu, atletizm branşı için uygun standartlara sahip olacak. Uzun ve üç adım atlama, koşu pisti, disk ve çekiç atma, sırıkla yüksek atlama gibi atletizm branşlarını destekleyecek.
4. Çeşitli Spor Branşlarına Ev Sahipliği
Stadyum, futbol sahası, bisiklet park alanı, gülle atma ve cirit atma gibi farklı spor branşlarına da ev sahipliği yapacak. Bu, bölgedeki sporcuların farklı disiplinlerde yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.