Vali Pehlivan Cizre’deki Okulları Ziyaret Etti

Vali Pehlivan Cizre’deki Okulları Ziyaret Etti

Vali Ali Hamza Pehlivan Cizre’de okul ziyaretleri gerçekleştirerek “Telafide Ben De Varım” etkinliklerinde öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Cizre’de okul ziyaretleri gerçekleştirerek Millî Eğitim Bakanlığının açıkladığı “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlik günlerinde öğrencilerle bir araya geldi.

           Okul ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Vali Pehlivan, öğrencilere kitap hediye ederek başarılar diledi.

Vali Pehlivan, Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti

Vali Pehlivan, beraberindeki heyetle birlikte okulu gezerek İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener’den bilgi aldı; derslikleri, yazılım atölyesi, zekâ oyunları, genç ofis sınıflarını gezerek öğrencilerle sohbet etti, kitap hediye etti, tavsiyelerde bulundu ve başarılar diledi.

Ardından Vali Pehlivan; Reversi, Quarto, Pentago, Satranç, Dokuz taş, Kulami, Koridor, Surakarta, Mangala, Piramit, Abalone gibi zekâ oyunlarında yapılan bisiklet ödüllü yarışmalarda başarılı olan 10 öğrenciyi tebrik ederek bisikletlerini takdim etti.

Daha sonra Öğretmenler Odasına geçen Vali Pehlivan, Okul Müdürü Mesut Tatar ve öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Şırnak’ta eğitim öğretim bilinci, kalitesi ve başarı düzeyini artırmak maksadıyla başlatılan eğitim seferberliğinden bahsetti. Öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Uzaktan eğitim sürecinde yapılan çalışmalar ve yeni eğitim öğretim sezonunda eğitim konusunda yürütülecek çalışmaları değerlendirdi; görüş, öneri ve tavsiyelerde bulunarak bütün öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Ziyarette Vali Pehlivan’a Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili İsmail Konuk, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Talay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre Meslek Yüksekokulu Müdürü Vedat Sönmez, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç ve AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Hatice Atan eşlik etti.

        

vali-pehlivan-cizredeki-okullari-ziyaret-ettig.jpegvali-pehlivan-cizredeki-okullari-ziyaret-ettid.jpegvali-pehlivan-cizredeki-okullari-ziyaret-etti.jpegvali-pehlivan-cizredeki-okullari-ziyaret-ettidf.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.