Vali Pehlivan, okullarda ve temeli atılan öğretmenevi inşaatında incelemelerde  bulundu

Vali Pehlivan, okullarda ve temeli atılan öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulundu

         Vali Ali Hamza Pehlivan, yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlanan okullarda ve temeli atılan Şırnak Öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulundu.

         Vali Pehlivan, 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Sezonuna yönelik hazırlıklar kapsamında Şırnak’ta tadilat, temizlik, tefrişat gibi çalışmaların devam ettiği pansiyon ve okulları ziyaret etti.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstiklal İlkokulu, Halk Eğitim Merkezi olarak planlanan bina ve Okullar Bölgesinde yer alan pansiyon ve okulları gezerek incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener’den bilgiler aldı, pansiyon ve okulların tadilat, tefrişat, tertip ve düzenlemeleri, dezenfeksiyon iş ve işlemlerimin yeni eğitim öğretim sezonuna kadar bitirilmesi için kent genelinde çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

         Vali Ali Hamza Pehlivan, temeli atılan Şırnak Öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulundu.

         Öğretmenevi şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Selma Özçınar ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

         Konaklama alanları yanında sosyal donatıları, toplantı ve etkinlik salonları bulunan Öğretmenevinin 2022 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

 

whatsapp-image-2021-08-17-at-170701.jpegwhatsapp-image-2021-08-17-at-170431.jpegkpk-004.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.