Ara tatil uzatıldı mı? 20 Kasım okullar tatil mi?

Ara tatil uzatıldı mı? 20 Kasım okullar tatil mi?

10 Kasım tarihinde son ders zili çalması ile öğrenciler ara tatile ayrıldı. Veliler ve öğrenciler ara tatilin uzatılıp uzatılmadığını merak ediyor. Ara tatil uzatıldı mı? Yarın okullar açılıyor mu?

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 10 Kasım günü son ders zili çalmasıyla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 9 günlük ara tatile ayrıldı. Ara tatilin sona ermesi ile bazı sosyal medya hesapları ve bazı haber siteleri tarafından ara tatilin uzatıldığına dair paylaşımlar yapıldı. İstanbul kar yağışı okullar tatil mi? Ara tatil uzatıldı mı? Okullar tatil mi? Ara tatil 2 hafta mı oldu? Okullar tatil uzatıldı mı? Ara tatil ne zaman 2024, yarın okullar tatil mi 20 kasım

ARA TATİL UZATILDI MI? 20 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan eğitim öğretim takvimine göre, ilk ara tatil 13 Kasım Pazartesi günü başlayıp, 17 Kasım Cuma günü sona erecek.

Milli Eğitim Bakanlığından 20 Kasım Pazartesi günü okulların tatil edilmesi ve ara tatilin uzatıldığına dair bir açıklama yapılmadı. Öğrenciler 20 Kasım Pazartesi günü ders başı yapacak.

2024 ARA TATİLİ NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığının eğitim takvimine göre takvime göre 23 Ocak 2023 ile 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yarıyıl tatili olacak. Yarıyıl tatili 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak. İkinci dönem ise 5 Şubat 2024 Pazartesi günü öğrenciler ders başı yapacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.