Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

DİYARBAKIR (AA) - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.Nüket...

DİYARBAKIR (AA) - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Nüket Coşkun Caddesi'nde ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden Beyoğlu, günlük yaşamın tedbirler ışığında devam ettirilmesinin altını çizerek maske, temizlik ve sosyal mesafe gibi pandeminin altın kurallarına mutlaka uyulmasını istedi.

Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Beyoğlu, kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için de beraberindeki belediye yetkililerine talimatlar verdi.

Belediyeciliğin sorunların en kısa ve pratik yollarla çözülmesinin adresi olduğunu anlatan Beyoğlu, hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceği ve makul taleplerinin ivedilikle çözüleceği bir anlayışı oturtmak istediklerini dile getirdi.

Yunus Emre Mahallesi'nde vatandaşların evlerine misafir olan Beyoğlu, yaşlı, çocuk ve hasta vatandaşlarla yakından ilgilendi.


AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.