Nail Kadırhan - Kelam

Nail Kadırhan - Kelam

Dünyayı kurtaran ve üretim çarkını çevirenler yine enaz kazanan kişiler...

Dünyayı kurtaran ve üretim çarkını çevirenler yine enaz kazanan kişiler...

Sakın her hafta birbirine paralel konularda neden yazıyorsun diye kızmayın. Çünkü şuan değil sadece ilimizde veya ülkemizde bütün dünyadaki en önemli ve en yaşamsal konu bu. Yani Korona virüsü. Hergün dünyanın birçok ülkesinde binlerce kişi bu illetin pençesine düşerek yaşamını yitiriyor.
Bütün dünyada bazı ülkelerde kentsel ve bazıların da bütün ülkede Ohal ilan edilmesine rağmen yine üretimin bir yerinde yada hizmetin en kilit noktalarında çalışanlar var. Bunlar kim diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Onlar; yani dünyayı kurtaran ve üretim çarkını çevirenler yine enaz kazanan kişilerdir. Hizmet sektörünün, sağlık sektörünün başında bu kişiler geliyor kimi maske üretiyor, kimi onları ulaştırıyor, kimi hastane koridorlarını temizlerken, kimileri de biran önce bir hastayı dah kurtarayım derken dur durak bilmeksizin gecesini gündüzüne katıyor. Üzülerek söyleyeyim ki Türkiyenin bazı illerinde, kendini bilmez bazı kişiler ise özellikle o canla başla çalışan sağlık çalışanlarına karşı bırakın saygısızlığı şiddete varan davranışlarda bulunuyor. Lütfen işleri sadece hayat kurtarmak olan bu kutsal görevi yapanların işlerini daha iyi yapabilmeleri için her zaman kolaylık sağlayalım ve saygı gösterelim. 
Evet, belki başka zamanlarda yaptığı iş yada kazancından dolayı hakir yada fakir olarak görülebilen o kişiler bugün dünyayı kurtaran o üretim çarkını çevirenlerdir.
Biz yine tedbirlerimizi her zamanki gibi hata daha üst düzeyde tutarak evde kalmaya, sosyal izolasyonu korumaya devam edelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Kadırhan - Kelam Arşivi

Yitik

12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:41